4 juli 2023

Vakantie

Binnenkort breekt de vakantie-periode weer aan. Even bijkomen en zo min mogelijk doen. Of juist energie opdoen door allerlei spannende avonturen te beleven, al dan niet in het buitenland. Fysieke uitdagingen opzoeken of juist urenlang op het strand liggen. Lekker met een boek in de tuin of je huis verbouwen… allerlei activiteiten waar je normaal gesproken niet aan toekomt gedurende het jaar.

responsive image

Juist door even andere dingen te doen en afstand te nemen van je normale leven, kun je weer energie bijtanken. Ook kun je van op een afstand naar je leven kijken en de balans opmaken… wat loopt er goed en wat wil ik eventueel aanpassen?

 

Ik ga zelf graag met ons gezin op vakantie (zoonlief van 18 jaar gaat nog mee) naar het buitenland, met voldoende tijd om rustig aan te doen, te mediteren op andere plekken dan thuis, heerlijke wandelingen maken in de  – liefst ongerepte – natuur, een paar mooie, dikke boeken lezen en ruim tijd om te ontspannen en lekker te eten. Dan kom ik na een paar dagen of weken toch weer anders thuis, dan ik vertrokken ben…

 

Welke vakantie-activiteit ook bij je past en wat je ook gaat doen deze zomer… ik hoop dat je er enorm van bijkomt en nieuwe inspiratie opdoet. Ook als dat betekent dat het je voornemen is om het rustiger aan te doen… en dat vakantie-gevoel zo lang mogelijk vast te houden dit najaar. 🙂

Nog meer willen lezen?

Blog pagina