21 februari 2024

Wat is channelen?

responsive image

Wat is channelen?

 

Bij channelen gaat het over het bewust shiften van je geest en mentale ruimte om een verruimde staat van bewustzijn te creëren. Om deze staat te bereiken moet je leren je te concentreren, je eigen gedachten opzij te laten gaan en ontvankelijk te worden voor hogere begeleiding.

 

Iedereen heeft een aangeboren vaardigheid om deze verruimde staten van wijsheid en kennis te bereiken, je verbindt je bijvoorbeeld ook rechtstreeks met deze dimensies tijdens momenten van inspiratie, innerlijke leiding en creativiteit.

 

Channelen kan je de wijze leraar brengen die je zoekt: eerder een innerlijke leraar dan een leraar in de uiterlijke wereld. Channelen bied je meer inzicht en helpt je antwoorden te ontdekken op vragen zoals ‘Waarom ben ik hier?’ en ‘Wat is de betekenis van het leven?’. Maar ook over alledaagse, meer praktische onderwerpen kun je informatie verkrijgen. Je kunt channelen gebruiken voor heling, onderwijzen en het aanboren van je creativiteit in alle gebieden van je leven.

 

Tijdens de meditaties bij ‘Joys of Brighid’ leer je hoe een bewust kanaal kunt zijn – hoe je je trilling kunt verhogen om meer te kunnen zien, horen en voelen en op een bewuste wijze boodschappen te ontvangen.

 

Ik heb zelf de ervaring dat de ‘aanwijzingen en adviezen’ die ik hoor of voel of zie tijdens channelen, altijd heel waardevol blijken te zijn in mijn leven. Channelen houdt mij altijd op het juiste pad…. 🙂

Nog meer willen lezen?

Blog pagina