28 februari 2024

Wat is de rol van engelen en gidsen bij channelen?

responsive image

Channelen betekent dat je een staat van verruimd bewustzijn bereikt, waarin je contact maakt met je Hogere Zelf (of Ziel), een gids van een hoog niveau of met de Bron. Engelen en gidsen kunnen je daarbij helpen. Ze helpen je bij het verder ontwikkelen van je natuurlijke aanleg om je te verbinden met de hogere sferen. Ze doen dit door je energie te laten toenemen en je de gelegenheid te bieden om in nieuwe richtingen te groeien. Ze treden op als leraren en tonen je hoe je jouw vaardigheden om te reizen in de hogere sferen kunt verfijnen.

 

Engelen en gidsen helpen je om op een comfortabele manier opwaarts te reiken en in lijn te komen met je hogere doel. Je gids is een vriend die er altijd voor je is, van je houdt, je aanmoedigt en ondersteunt. Je gids begeleidt je bij het ontdekken van je eigen innerlijke wijsheid. Naarmate je je meer verbindt met je gids bouw je een sterkere, meer open en verfijnde permanente verbinding op met de hogere sferen. Je krijgt vaker betrouwbare intuïtieve inzichten en hebt ervaringen van innerlijke leiding of weet wanneer hogere vibraties rechtstreeks in je geest stromen. Het doel van je gids is om je krachtiger te maken, onafhankelijk en vol vertrouwen.

 

Channelen is een poort naar meer liefde: de hogere sferen stromen over van liefde.

 

Je gids begeleidt je bij het vinden van antwoorden over gewone alledaagse onderwerpen, maar ook over uitdagende spirituele vragen. Je kunt channelen gebruiken voor heling, onderwijzen en het aanboren van je creativiteit in alle gebieden van je leven.

 

Channelen is zoals het klimmen naar de top van een berg waar je een veel ruimer uitzicht hebt. Het is een manier om meer te ontdekken over de aard van de realiteit, meer te leren over jezelf en anderen en het leven te observeren vanuit een allesomvattend perspectief. Het zal je helpen om de ruimere betekenis te ontdekken achter situaties waarin jij je bevindt.

 

Engelen kunnen ons helpen om het leven Lichter te zien en te ervaren. Meer blijdschap te ervaren en meer ontspannen door het leven gaan… 🙂

 

Bij ‘Joys of Brighid’ worden geregeld meditatiebijeenkomsten verzorgd over (en met 🙂 ) diverse engelen en aartsengelen. De meditaties geven je meer inzicht in wat channelen is en hoe je deze natuurlijke gave (verder) kunt ontwikkelen. Het is gemakkelijker dan je denkt. Omdat het zo natuurlijk voelt, vinden mensen het soms moeilijk om te geloven dat ze verbonden zijn met een gids of hun hogere zelf. De informatie in de meditaties helpt je als je voor het eerst channelt, maar ook als je al jaren hebt besteed aan zelfontwikkeling.

 

Tijdens een meditatie-bijeenkomst bij ‘Joys of Brighid’ leg je contact met een of meerdere engelen, en ook met je eigen Hogere Zelf of Ziel. Zo kun je in contact komen met de wensen van je ziel en waar je nu naartoe wilt in het leven. Een grondige verdieping van je spiritualiteit…

Nog meer willen lezen?

Blog pagina